Het Donker 5+

Sonja van Ojen

Meer Jeugd

Poppenspel | muziek | humor

Soms lig je in bed en moet je plassen, maar durf je niet naar de wc te lopen omdat er misschien wel een tijger onder je bed woont. Of je wilt snel een broek aandoen, maar dat kan niet omdat er een monster in je kledingkast zit. En wat als je graag wil leren zwemmen, maar het niet gaat omdat er een haai in het zwembad zit. Het donker is mysterieus en heel erg eng! Of is het ook lekker spannend? En wat zou er allemaal in het donker verstopt zitten? Een krokodil of een bananensoes? Een hijskraan of een tandenborstel?

Spel: Romy Moons (Life Actually)

“Hilarische slapstickacts […] speels, vreemd en tegelijkertijd ontzettend herkenbaar jeugdtheater.” – De Theaterkrant

 


Theatermaker Sonja van Ojen neemt je mee op avontuur met een grappige, spannende en beeldende theatervoorstelling vol poppen, pop-ups, visuele trucs, live muziek en veel humor. Samen ga je op zoek naar donker en licht, naar bang zijn voor het onbekende en naar hoe je daarmee om kunt gaan.


Mmmmm pannenkoeken!
Lust jij voorafgaand aan deze voorstelling wel ook wel een lekkere pannenkoek? De kok van Walhalla zorgt voor stapels en stapels pannenkoeken en voor allerlei heerlijk beleg. Eet je ook mee? Kaartjes voor het Pannenkoekenbuffet kosten € 6 en bestel je hier. Aanvang pannenkoekenbuffet: 12:30 uur in FC Walhalla (Veerlaan 11).
Let op! Pannenkoeken eten we in FC Walhalla (Veerlaan 11) en de voorstelling is in de Werkplaats (Tolhuisstraat 105; 2 minuten lopen.)

 

Wanneer?


Dit vind je misschien ook leuk:

 

Een wereldberoemde dompteur en haar Poedel betreden de arena voor hun act Dingen met Ringen.…

Grappig | fysiek | slapstick Een slapstickcomedy vol achtervolgingen, vrolijke gevechten en vriendschap uit onverwachte…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief