Steun Walhalla

Ben je fan van Theater Walhalla en draag je ons een warm hart toe? Dan kan je ons op verschillende manieren steunen. Omdat wij vinden dat de voorstellingen in Walhalla voor iedereen toegankelijk moeten zijn, vinden wij het belangrijk om de entreeprijzen laag te houden. Met jouw steun maak je dat mogelijk.
Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen:

Steun ons met je bedrijf

Wil je met je bedrijf Walhalla steunen met een jaarlijkse bijdrage? Word dan onze nieuwe sponsor of word lid van onze business club Club Walhalla. Meer info vind je hier.

Doe een donatie

Je kunt ervoor kiezen een donatie aan ons te doen door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL 58 RABO 0143 4655 03. Theater Walhalla heeft een ANBI-status; giften die je aan ons doet zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Alvast heel hartelijk dank voor je steun!

Nalaten aan Walhalla

Walhalla bruist volop! En de plannen, groei en initiatieven blijven doorgaan. Om in al die nieuwe ideeën te kunnen investeren zijn bijdragen uit nalatenschappen dé manier om dromen te kunnen blijven realiseren. Walhalla is relatief jong en heeft een creatieve en ambitieuze toekomst voor zich. Daarom hopen we op opname in een testament. Met elke bijdrage zijn we blij en wij garanderen dat deze nuttig besteed zal worden. Je kunt hierover in gesprek met Harry-Jan Bus. Hij is bereikbaar op 010 – 215 22 76 of via harry-jan@theaterwalhalla.nl

Word suikeroom of suikertante

Je kunt ook onze suikeroom of suikertante worden voor maar € 50 per jaar (of meer). Als suikeroom of -tante ontvang je elke twee maanden de Walhalla krant thuis. Ook is er Walhalla’s Grote Preview Revue in september, waarvoor alleen suikerooms en -tantes toegang krijgen. Op deze speciale avond krijg je voorproefjes te zien van voorstellingen die wij het komende seizoen in ons theater verwachten. Die avond kan je mee loten voor de Gouden Kaart, waarmee je een jaar lang gratis voorstellingen in Walhalla kunt bezoeken.

Allemaal leuke dingen… dus geef je hieronder op!

In september 2022 won suikertante Marja de gouden kaart!

Luc en Arianne zijn suikeroom en -tante. Lees hier waarom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelding suikeroom of -tante

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief