Steun Walhalla

Bent u fan van Theater Walhalla en draagt u ons een warm hart toe? Dan kunt u ons op verschillende manieren steunen. Omdat wij vinden dat de voorstellingen in Walhalla voor iedereen toegankelijk moeten zijn, vinden wij het belangrijk om de entreeprijzen laag te houden. Met uw steun maakt u dat mogelijk.
Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen:

Steun ons met uw bedrijf

Wilt u met uw bedrijf Walhalla steunen met een jaarlijkse bijdragen? Wordt dan onze nieuwe sponsor of word lid van onze business club Club Walhalla. Meer info vindt u hier.

Doe een donatie

U kunt ervoor kiezen een donatie aan ons te doen door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL 58 RABO 0143 4655 03. Theater Walhalla heeft een ANBI-status; giften die u aan ons doet zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!

Nalatenschappen

Walhalla bruist volop! En de plannen, groei en initiatieven blijven doorgaan. Om in al die nieuwe ideeën te kunnen investeren zijn bijdragen uit nalatenschappen dé manier om dromen te kunnen blijven realiseren. Walhalla is relatief jong en heeft een creatieve en ambitieuze toekomst voor zich. Daarom hopen we op opname in een testament. Met elke bijdrage zijn we blij en wij garanderen dat deze nuttig besteed zal worden. U kunt hierover in gesprek met Harry-Jan Bus. Hij is bereikbaar op 010 – 215 22 76 of via harry-jan@theaterwalhalla.nl

Wordt Suikeroom of suikertante

U kunt ook onze suikeroom of suikertante worden voor maar € 50 per jaar (of meer). Als suikeroom of -tante ontvangt u elke twee maanden de Walhalla krant thuis. Ook is er Walhalla’s Grote Preview Revue in september, waarvoor alleen suikerooms en -tantes kaartjes mogen kopen. Op deze speciale avond krijgt u voorproefjes te zien van voorstellingen die wij het komende seizoen in ons theater verwachten. Die avond kunt u mee loten voor de Gouden Kaart, waarmee u een jaar lang gratis voorstellingen in Walhalla kunt bezoeken.

Allemaal leuke dingen dus!

 

 

Suikeroom of -tante worden?

Meldt u zich dan hieronder aan.

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief