Frank en Ricky Hebben de Blues

Ricky Koole en Frank Lammers

Meer Muziektheater

25 jaar geleden zaten acteur/zanger Frank Lammers en actrice/zangeres Ricky Koole samen op de theaterschool. Ze hadden grootse plannen voor een voorstelling waarin toneel en muziek samen kwamen, maar ze kwamen er niet uit… de voorstelling kwam niet van de grond.
Ze gingen ieder hun eigen weg, kruisten af en toe nog wel elkaars pad op muziekavonden en in andere samenstellingen, maar nu is het tijd om de draad met zijn tweeën weer op te pakken. Zal het ze nu wel lukken?

Ze lachen om vroeger, spelen eindelijk die serieuze toneelscenes, en zingen over belangrijke momenten in de afgelopen 25 jaar. Een openhartig, muzikaal programma waarin de balans wordt opgemaakt. Ze worden begeleid door “onze” jongens van Ocobar tijdens deze onstuimige, vrolijke avond waarin de blues niet wordt geschuwd.

Met Frank Lammers, Ricky Koole, Rob Wijtman, Cok van Vuuren, Bart Wijtman
Foto: Rob Becker

Wanneer?


Dit vind je misschien ook leuk:

 

Tweede Wereldoorlog | Muziektheater “Als de Moffen willen beletten Dat de Tommies ons ontzetten Ga…

Poëzie | nostalgie modern In een muzikale voorstelling over het leven en werk van Wim…

Na de uitverkochte voorstellingen in november 2023 zijn twee extra voorstellingen bijgeboekt! In de muziektheatervoorstelling…

Na de uitverkochte voorstellingen in november 2023 zijn twee extra voorstellingen bijgeboekt! In de muziektheatervoorstelling…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief