Anansi en De Nieuwe Wereld (4+)

Blokland & Blackman

Meer Jeugd

Anansi, de slimme spin uit Afrika, is wereldberoemd. Hij speelt al eeuwen de hoofdrol in vele volksverhalen, die van generatie op generatie worden doorverteld. Hij is grappig, slim, lui, moedig, ondeugend, maar ook eerlijk. En hij vindt rechtvaardigheid belangrijk. Maar wat is rechtvaardigheid en hoe je die kan krijgen? Deze vragen worden in de Afrikaanse Anansi-verhalen continu gesteld.

Blokland & Blackman nemen je mee op Anansi’s reis naar het Westen. Een reis die niet kan worden verteld zonder die ene zwarte bladzijde van de geschiedenis aan te raken. Hoe heeft Anansi tussen de witte letters door zijn spel met rechtvaardigheid kunnen spelen?

Een interactieve en humoristische voorstelling waarin de kinderen worden uitgedaagd hun mening te geven.

Dorothy Blokland & Yahmani Blackman
Yahmani Blackman en Dorothy Blokland zoeken graag de grens van de absurditeit op. Ze staan stil bij wat het is om een vrouw te zijn met een kleurrijke geschiedenis. Ze vertellen persoonlijke verhalen gemengd met een goede dosis humor om het leed te verzachten.

Wanneer?


Dit vind je misschien ook leuk:

 

Jeugd | Vriendschap | Humor Lukt het jou om de hele voorstelling niet te lachen?…

Een wereldberoemde dompteur en haar Poedel betreden de arena voor hun act Dingen met Ringen.…

Grappig | fysiek | slapstick Een slapstickcomedy vol achtervolgingen, vrolijke gevechten en vriendschap uit onverwachte…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief