Koefnoen Live

Werkvoorstelling

Meer Cabaret

Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen volgend theaterseizoen met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Maar satire, kan of mag dat nog wel?

Op de zeepkist van social media vindt iedereen een willig oor, een alziend oog en een veel geliked gelijk. Iedere mening lijkt een mijnenveld voor Twitterfitties. Status wordt hard bevochten en erkenning opgeëist door verontwaardigde followers. Wie relativeert de alternatieve feiten en het fake news? Wie durft?
Owen Schumacher,

Paul Groot en Jeremy Baker geven in Theater Walhalla een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’.
Met alle gevolgen van dien!
Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

Eet u mee?

Voorafgaande aan de avondvoorstelling op zaterdag 23 mei kunt u heerlijk bij ons komen eten in het Foyer Café van Walhalla. Reserveer HIER alvast uw plek. Om 18:00 uur gaan we aan tafel!

Wanneer?


Dit vind je misschien ook leuk:

 

Cabaret | kleinkunst | line-up | try outs Oude en nieuwe cabaretiers proberen hun nieuwe…

Cabaret | millenial | uniek Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien... iets gevaarlijks? Iets…

Zijn herkenbare stem, beeldende en grappige teksten en bijzondere verschijning maken hem een opmerkelijke muzikant.…

Cabaret | stand up comedy | Uit Rotterdam Als Musa acht jaar oud is verandert…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief