Koefnoen Live

Werkvoorstelling

Meer Cabaret

Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen volgend theaterseizoen met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Maar satire, kan of mag dat nog wel?

Op de zeepkist van social media vindt iedereen een willig oor, een alziend oog en een veel geliked gelijk. Iedere mening lijkt een mijnenveld voor Twitterfitties. Status wordt hard bevochten en erkenning opgeëist door verontwaardigde followers. Wie relativeert de alternatieve feiten en het fake news? Wie durft?
Owen Schumacher,

Paul Groot en Jeremy Baker geven in Theater Walhalla een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’.
Met alle gevolgen van dien!
Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

Eet u mee?

Voorafgaande aan de avondvoorstelling op zaterdag 23 mei kunt u heerlijk bij ons komen eten in het Foyer Café van Walhalla. Reserveer HIER alvast uw plek. Om 18:00 uur gaan we aan tafel!

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Natuurlijk hebben we van alles bedacht om houvast te bieden in dit wankele bestaan. Continu…

Na een heel kort corona-seizoen, komen de Tunes terug met hun laatste programma Nieuwe Collectie.…

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition'…

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition'…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief