Amanda Anne Platt & the Honeycutters

Holland Americana

Meer Theaterconcert

Amanda’s aanstekelijke muziek en liedjes en stem blijven lang in je hoofd hangen. Haar muzikale retromix is zo smakelijk daar wil je graag nog een 2e en zelfs 3e portie van opscheppen. Amanda’s zang en de muziek van haar Honeycutters zit ergens tussen Kasey Chambers, Sheryl Crow en Loretta Lynn. Heerlijke, pakkende, meeslepende countryrock met een rauw randje, soms ingetogen en mooi, soms buitengewoon swingend en soms ook met een lekkere dosis peper in de mix en soms ook met een hoog meezinggehalte, lekker voor onder de douche of in de auto.

In de nieuwe lichting succesvolle retro country/roots die sterren heeft voortgebracht zoals Daniel Romano, Sturgill Simpson, Eilen Jewell kon het zomaar eens zijn dat Amanda en haar Honeycutters stevig aan de deur komen kloppen, ze hebben qua talent alvast een flinke voet tussen de deur en hun muziek blijft hangen als een stevig verankerd schilderij in het Rijksmuseum dus probeer daar maar eens nee tegen te zeggen.

Net zo smakelijk is het eten dat Walhalla na afloop serveert in FC Walhalla!
Kijk hier voor meer info en het reserveren van uw tafeltje.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Cut the Wire. Zo heet zijn vierde plaat. En weer maakt hij zich los van…

Country / soul uit Portland, Oregon. The Delines bestaat, naast frontvrouw Amy Boone, uit onder…

Tourverhalen, unieke gitaren, bizarre ontboezemingen, spontane jams, onmogelijke gitaarcapriolen, maar vooral heel veel mooie muziek.…

"In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief