Annemarie Jung

Ram

Meer Cabaret

Vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM!

RAM is de tweede solovoorstelling van Anne-Marie Jung. U weet wel, die blonde met die rode lippen van o.a. Het Klokhuis en VetFit. Net als haar sterrenbeeld laat Anne-Marie zien, dat ze aardig kan doorrammen. Over van alles en nog wat.
Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM! Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types. Van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure merkenfanaat. RAM is een kleurrijke muzikale reis door de hoofden van deze heerlijke typetjes en stiekem ook door het hoofd van Anne-Marie Jung. Ze gaat rammen tot ze erbij neer valt!

Wanneer?


vrijdag 23 november 2018 / 21:00

Theater Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Nu de meisjes van plezier al een paar jaar weg zijn van Katendrecht nemen de…

Na One Man Show en Welke Show (nominatie Poelifinario) komt absurdist Ronald Snijders met een…

Louise Korthals is een dame die van wanten weet. Ze studeerde sociologie (en een beetje…

Een nostalgische muziektheatervoorstelling over de gouden jaren 50 en 60Legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief