Album releaseparty Flip Noorman

Meer Kleinkunst Meer Theaterconcert

Flip Noorman maakte in Walhalla zijn kerstvoorstelling Amor Fati. Een voorstelling over het omarmen van je lot. De makers deden precies dat! Ze omarmden hun eigen lot, dat door de Coronacrisis aan hen werd opgedrongen. Ze maakten een indrukwekkende muziektheaterbeleving, die volledig digitaal zijn publiek bereikte. Met succes!

“Een activistische sprookjesmusical”, kopte de Theaterkrant.   “Intiem theater dat je dwars door je scherm sleurt”, schreef NRC.

De waanzinnig mooie liedjes bleven ook niet onopgemerkt. Het prachtige nummer De Traditie werd zelfs genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Al dat moois verschijnt nu op cd en dat wordt natuurlijk gevierd met een knetterend live concert. En nu kunt u er gewoon bij zijn. Omarm dat lot!

Prijs van € 25,- is inclusief een CD.

“De liedjes hebben scherpe teksten en verrassen, als ze bijvoorbeeld over ‘bullshitbanen’ of nepnieuws gaan.” –  ⭐⭐⭐⭐ NRC

CD los bestellen?

Kunt u niet bij de avond aanwezig zijn? Via deze link kunt u de CD los bestellen (€ 10,-). We zullen u dan de CD opsturen op het door u doorgegeven adres (verzending zal begin september plaatsvinden)

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

In verband met de verlengde corona maatregelen t/m 14 januari wordt de voorstelling van 6…

De hele tournee van Thijs Boontjes wordt helaas geannuleerd i.v.m. onzekerheid of er gespeeld kan…

De voorstelling wordt geannuleerd i.v.m. de afgekondigde lockdown. Bezoekers ontvangen een e-mail.   #Persoonlijk |…

Dit concert kan tijdens de huidige maatregelen niet gespeeld worden en wordt verplaatst naar januari…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief