De Uitdaging

Kris Berry & Minyeshu

Meer Theaterconcert

De Uitdaging is al jaren een begrip in Walhalla. Grote namen als Tania Kross, Ernst Daniel Smid en Frederique Spigt stapten in de muzikale boksring en genoten van de spetterende muzikale confrontaties.Gastheer (en briljant pianist) Thijs Borsten nodigt elke avond twee zangers/muzikanten uit om hun eigen werk en elkaars werk te zingen, en vooral ook om samen muziek te maken. Het maakt elke avond een uniek, dampend, supermuzikaal en heel persoonlijk concert dat u echt niet mag missen!

Popzangeres Kris Berry en de Ethiopische zangeres en danseres Minyeshu zijn vanavond gast van Thijs Borsten. Waar Kris geroemd wordt om haar loepzuivere stem en haar prachtige ingetogen liedjes zweept Minyeshu met haar dans en zang het publiek op tot grootte hoogte. Als Thijs deze twee uitersten weet te verenigen, kan dit een ongekende performance opleveren.

Begeleid door Thijs Borsten en zijn band maken twee zangers uit verschillende muzikale werelden kennis met elkaar en elkaars repertoire. Beide gasten vertellen aan de hand van foto’s en filmpjes iets over hun leven en waarom ze in de muziek terecht zijn gekomen. Ze zingen een liedje uit hun jeugd en brengen samen elkaars repertoire, improviseren op een vraag uit het publiek en voeren een speciale versie van een bekend nummer uit.  Bekijk hier compilatiefilmpjes van afgelopen edities. Hieronder ziet u de trailer voor 2019.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief