Frederique Spigt - Viva El Tango

Meer Internationale Vrouwendag Meer Theaterconcert

De klank van tango in ziel en lijf.

Frédérique Spigt is de uitgelezen zangeres die het publiek meeneemt op een muzikale reis door het leven, een leven dat zich afspeelt in de wereld van de tango.

Uit de open deuren van een nachtclub ontsnappen de droeve noten van de bandoneón van Astor Piazzolla. In straten van de stad wordt gedanst op het lied Volver, gezongen door Carlos Gardel. Liefde, vriendschap en verbinding, in verbluffend verschillende vormen, staan centraal in deze voorstelling. De mens op zoek in een onbekend land naar het ultieme contact, naar intimiteit met de ander en naar haar publiek.

Frédérique Spigt zingt de tango in het Nederlands en leidt u door de straten van Buenos Aires en de wereld van tango. Zij zingt de tango zoals de tango is, vol tegenstrijdigheden en extremen. Ze is zowel zingend als vertellend de uitgelezen vertolker van de altijd gepassioneerde liefdesverhalen die in de tango worden verklankt. Ik ben een vrouw, vreemd in deze stad. Ik zoek je, maar waar ben je? Dans met mij in de stad. Dans met mij. Kom dichterbij. Ik volg jou, en jij leidt, zonder te verleiden. Ik voel me veilig, ik voel de troost, ik voel de troost die tango geeft. In deze theatervoorstelling zingt een eenzame vrouw die per boot vanuit Buenos Aires naar Nederland is gekomen. Ze voert de klankentaal van haar vaderland met zich mee.

Theaterdier Frédérique Spigt brengt de tango heel dicht bij de mensen door haar prachtig in het Nederlandse vertaalde en doorleefd gezongen tango’s.

Met: Tijmen Veelenturf (viool), Tim Panman (gitaar) en Simone Bottasso (organetto)

 


Dineren na afloop of voor aanvang?
Kom om 17:30 (na afloop van de matinee show of voor aanvang van de avondvoorstelling) gezellig eten in ons Foyer Café. Driegangen voor maar € 19,50. Hoe makkelijk kan het zijn op Tweede Paasdag?

Voorgerecht: Empanada, chimichurri + sopa de verduras
Hoofdgerecht: Tomatada + ei & ensalada
Nagerecht: Dulce de leche

Bestel hier kaarten

 

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

(English below) "Can You Hear Me?" Dat was wat er geroepen werd in de puinhopen,…

Stand-up comedy | Politiek theater | Improvisatie Kuno Bakker en Jorn Heijdenrijk gaan met gezonde…

Theaterconcert | wereldmuziek | poëzie | reis naar huis | volksmuziek ‘ ...deinende, denderende, soms…

Singer-songwriters | Trio Voorprogramma: Stan Vreeken Drie stemmen, drie persoonlijkheden, drie verhalen. Drie smaken die…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief