Ken Je Dat Niet Horen Dan?

Een maandelijkse Feyenoord talkshow over lol en leed binnen het bestaan van de voetbalsupporter

Meer Talkshow

Wegens succes gaan we lekker nog een seizoen door

Wat zou een beroemde tv-kok serveren in de rust in De Kuip? Weten architecten de oplossing voor de te kleine uitvakken? Wie staat er op de middenstip als een festivalorganisator een wedstrijd van Feyenoord zou organiseren? En hoe fiksen we eindelijk eens de veelbesproken verstopte toiletten?

De makers van Feyenoord de Opera, Talkshow Gelül en Gelül XL staan aan de vooravond van het tweede seizoen van de maandelijkse live talkshow en podcast Ken Je Dat Niet Horen Dan? Dit seizoen gaan ze samen met supporters, wetenschappers en ervaringsdeskundigen op zoek naar verrassende oplossingen voor veel voorkomende knelpunten in het bestaan van de voetbalsupporter.

In seizoen 2022-2023 voelde live talkshow en podcast Ken Je Dat Niet Horen Dan? al maandelijks wetenschappers en deskundigen aan de tand over de zin en onzin van supporterschap. Na deze theatrale wetenschappelijke aanpak, stort de talkshow zich dit tweede seizoen op de kleine en grotere ongemakken waar we als supporters mee te maken krijgen.


Aflevering 3: maandag 20 november 2023

– Overal waar jij gaat, ga ik met je mee –

 Feyenoorders volgen hun club graag overal. De uitvakken kunnen dat grote animo echter niet altijd aan, waardoor je bij een uitwedstrijd regelmatig een Feyenoord-supporter op het thuisvak tegenkomt. Dat mag niet, maar hoe houd je iemand tegen die zijn grote liefde wil zien? Voor een groter uitvak is niet altijd ruimte en voor de veiligheid zien burgemeesters en politie niet graag teveel uitsupporter naar hun stad komen.

Dan maar een revolutionaire oplossing: we schaffen het uitvak af en maken van een uitwedstrijd weer gewoon een leuk uitje waarbij uit- en thuissupporters samen naar de wedstrijd gaan zonder restricties.Is dat een utopie of kunnen we weer terug naar wat tot begin jaren zeventig heel gewoon was?
We zoeken het uit in aflevering 3 van Ken Je Dat Niet Horen Dan?

 

In deze aflevering:

Paul Depla, burgemeester van Breda en voorzitter van de Regiegroep Voetbal en Veiligheid.
Zijn combi-regelingen (bijvoorbeeld verplicht met de bus naar een uitwedstrijd) de oplossing om de rust te bewaren rondom een wedstrijd, of kunnen we uitsupporters ook anders ontvangen. Paul Depla zoekt als voorzitter van de Regiegroep Voetbal en Veiligheid graag naar andere oplossingen om weer samen naar het voetbal te kunnen.

– Gast-columnist en comedian Marcel Harteveld bekijkt Feyenoord door een niet-Feyenoordbril.

– Supporterscollectief Nederland doet onderzoek naar de Nederlandse uitvakken. Danique Eijkenboom vertelt hoe het gesteld is met de ontvangst van uitsupporters.

– De Supporters Liaison Officers (SLO) van Feyenoord zijn onder andere verantwoordelijk voor de ontvangst van de supporters van de tegenpartij in De Kuip.
Hoe zorgen ze dat zij zich welkom voelen?

Jan Oudenaarden is van de partij met een kersverse column.

– Muziek is er van Trio de Flamingo’s

– En de show begint natuurlijk met onze eigen Feyenoord-archivaris en trots drager van de titel professor Feyenoord Paul Groenendijk, die in deze aflevering meteen korte metten maakt met onze tradities. Hoe dan? Luister maar. 


Aflevering 1 van Ken Je Dat Niet Horen Dan? gemist? Luister hem terug via je vaste podcastkanaal!
Spotify
Podcast app

Wanneer?


maandag 8 januari 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 12 februari 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 11 maart 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 8 april 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 13 mei 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

Dit vind je misschien ook leuk:

 

Wegens succes gaan we lekker nog een seizoen door Wat zou een beroemde tv-kok serveren…

Alle kunsten verzamelen! Is het Kunst of is het Kids? Het is allebei en dan…

Alle kunsten verzamelen! Is het Kunst of is het Kids? Het is allebei en dan…

Wegens succes gaan we lekker nog een seizoen door Wat zou een beroemde tv-kok serveren…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief