Ken Je Dat Niet Horen Dan?

Een maandelijkse Feyenoord talkshow over lol en leed binnen het bestaan van de voetbalsupporter

Meer Talkshow

Wegens succes gaan we lekker nog een seizoen door

Wat zou een beroemde tv-kok serveren in de rust in De Kuip? Weten architecten de oplossing voor de te kleine uitvakken? Wie staat er op de middenstip als een festivalorganisator een wedstrijd van Feyenoord zou organiseren? En hoe fiksen we eindelijk eens de veelbesproken verstopte toiletten?

De makers van Feyenoord de Opera, Talkshow Gelül en Gelül XL staan aan de vooravond van het tweede seizoen van de maandelijkse live talkshow en podcast Ken Je Dat Niet Horen Dan? Dit seizoen gaan ze samen met supporters, wetenschappers en ervaringsdeskundigen op zoek naar verrassende oplossingen voor veel voorkomende knelpunten in het bestaan van de voetbalsupporter.

In seizoen 2022-2023 voelde live talkshow en podcast Ken Je Dat Niet Horen Dan? al maandelijks wetenschappers en deskundigen aan de tand over de zin en onzin van supporterschap. Na deze theatrale wetenschappelijke aanpak, stort de talkshow zich dit tweede seizoen op de kleine en grotere ongemakken waar we als supporters mee te maken krijgen.

 

Kick off: maandag 11 september 2023
Tijdens deze aflevering schijnt cabaretier Tim Hartog (foto) het licht op zijn eigen Feyenoord-supporterschap, blaast Trio de Flamingo’s bijna vergeten Feyenoord-liederen nieuw leven in en diept vaste columnist Jan Oudenaarden de meest sappige Feyenoord-anekdotes op.

De hoofdvraag van de avond – Wie staat er op de middenstip als een festivalorganisator een wedstrijd van Feyenoord organiseert? – wordt beantwoord door Marc Rouwenhorst. Met zijn JMR Produkties was hij onder andere het brein achter de Rotterdamse Dance Parade en organiseert hij nu Nacht van de Kaap, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en Boothstock Festival.

Tot slot geeft Joost, de man achter de social media accounts Laat De Kuip weer zingen, een mini-college over de sfeerverhogende werking van langzaam zingen en laat archivaris van de show Paul Groenendijk zien welk obscuur entertainment het gras van De Kuip heeft betreden voor, tijdens en na de wedstrijden van Feyenoord.

Verwacht ook dit seizoen weer fijne feiten, verhelderende gesprekken, humor en muziek  Een ideale maandelijkse avond voor de supporter die meer zoekt dan alleen een potje voetbal en de omstander die een vrijblijvend kijkje wil nemen in het leven van de supporter.

Wanneer?


maandag 9 oktober 2023 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 20 november 2023 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 8 januari 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 12 februari 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 11 maart 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 8 april 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

maandag 13 mei 2024 / 20:30

Kantine Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Deze avond vindt er een Lang Verhaal Kort-editie van Echt Gebeurd plaats, een heuse storyslam.…

Alle kunsten verzamelen! Is het Kunst of is het Kids? Het is allebei en dan…

Wegens succes gaan we lekker nog een seizoen door Wat zou een beroemde tv-kok serveren…

Alle kunsten verzamelen! Is het Kunst of is het Kids? Het is allebei en dan…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief