Parfum de BoemBoem x Theater Walhalla x Anne-Fay

Ondergronds Rotterdam

Meer Theaterconcert

Zaterdag 4 november duikt Parfum de BoemBoem weer onder het straatniveau tijdens ‘Ondergronds Rotterdam’. Samen met Theater Walhalla programmeert ze het allereerste concert in de toekomstige ondergrondse zaal op Katendrecht, genaamd Metro Walhalla. De nieuwe en inmiddels 4e zaal van Theater Walhalla opent pas in 2024 haar deuren officieel voor publiek. Parfum de BoemBoem brengt met deze drie “bouwputconcerten” door Anne-Fay de primeur om nu al ondergronds te gaan.

Anne-Fay
Zangeres Anne-Fay Kops reisde de diaspora van haar familie af langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana om muziek te maken over haar roots. Het werd een fysieke en mentale reis, beïnvloed door trans-Atlantische slavenhandel en overdenkingen hoe je je als gemixte vrouw met witte huid en zwarte moeder verhoudt tot de huidige maatschappij. Ze combineerde het in haar album REASPORA een cross-over van gospel, soul, elektronica en hiphop met zowel poëtische als hele rake teksten.

Anne-Fay komt met haar toetsenist.

 

Metro Walhalla
Metro Walhalla wordt de nieuwe underground zaal van Theater Walhalla. De zaal, die letterlijk ónder de Kantine wordt gebouwd, wordt een creatieve broedplek voor Rotterdams talent, waar een nieuwe generatie Rotterdamse makers de ruimte krijgt voor ontwikkeling en presentatie. De Metro wordt daarnaast een volwaardig podium dat meedraait in de totale programmering van Theater Walhalla. Hiermee wordt de volgende stap in de ambitie van Walhalla gezet om nog meer cultureel aanbod te generen op Rotterdam Zuid. Naar verwachting opent Metro Walhalla in 2024 haar deuren voor publiek. Meer informatie.

Parfum de BoemBoem
Parfum de BoemBoem is een begrip als het gaat om originele routes door Rotterdam die aandacht vragen voor diverse transformaties en die verder gaan dan enkel de ‘bouwputten’ van de stad. Tijdens de routes laten deelnemers zich verrassen door optredens van muzikanten en woordkunstenaars, en ontmoeten architecten en verhalenvertellers elkaar. Meerdere keren per jaar vinden er routes van Parfum de BoemBoem plaats. Hierbij wordt regelmatig samengewerkt met andere festivals in Rotterdam, zoals Motel Mozaïque, Rotterdam Architectuur Maand en Wereldhavendagen, maar wordt er ook gekeken naar de duurzame en groene transformatie van de stad tijdens Parfum de GroenGroen. In het najaar duikt Parfum de BoemBoem ónder het straatniveau de verborgen wereld van de stad in tijdens ‘Ondergronds Rotterdam’.

Wie bij een expeditie van Parfum de BoemBoem wil zijn moet vaak snel zijn, de geliefde plaatsen tijdens de routes zijn vaak al snel uitverkocht. Daarom de tip om je aan te melden op de socials en nieuwsbrief van Parfum de BoemBoem om niks te hoeven missen. Meer informatie is te vinden op parfumdeboemboem.nl.

 

LET OP:
– Het Foyer Café van Kantine Walhalla is startpunt (Veerlaan 11).
– Dit concert is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
– We gaan de bouwput in, we raden je aan om platte en dichte schoenen te dragen.

 

De laatste kaarten zijn te koop via de website van Parfum de BoemBoem!

Wanneer?


Dit vind je misschien ook leuk:

 

Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek is het refrein van ‘Wintertenen, luizen en…

Theaterconcert | albumpresentatie Oren en ogen open! The Bullfight heeft er een fijn handje van…

Theaterconcert | gouwe ouwe | ode | iconisch Honderden liedjes zongen zij samen, Jan Rot…

Theaterconcert | NL-talig | luisterliedjes | fijn Misschien ken je haar nog wel onder de…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief