Superloeser (6+)

Lefkop

Meer Jeugd

De Rotterdamse cabaretier Tim Kamps liet met de VPRO-serie ‘Missie Aarde’ al zien dat zijn droge humor zich ook prima leent voor de teksten van anderen.
Dat belooft dus iets voor de voorstelling ‘Superloeser’ waarvoor hij de tekst schreef en de regie verzorgde. Het verhaal is in ieder geval weer helemaal des Tims.
Superheld Joyce heeft namelijk als enige superkracht dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. En daar heb je natuurlijk helemaal niks aan. Op de superheldenschool haalt Joyce slechte cijfers. Ze heeft het gevoel dat ze nergens goed in is en tot overmaat van ramp heeft ze een vet irritant zusje dat haar pest. De enige die in haar gelooft is haar klasgenoot Jerry. Hij zegt vaak: “Ooit komt jouw superkracht vast van pas.”

Zou Joyce echt de wereld kunnen redden met haar knakworsten?

**Deze voorstelling is inclusief een heerlijk ontbijt. Om 10:00 uur bent u van harte welkom in het Foyer Café van Kantine Walhalla. Aansluitend begint de voorstelling om 11:00 uur**

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Sultan in de Maan is een online familievoorstelling over de sultan van Marokko die tijdens…

Een muzikale zoektocht naar identiteit. Wat is je identiteit? Bepaalt de plek waar je opgroeit…

Muzikale voorstelling over welk verhaal je moet of mag geloven Duitsland, 1828. Er duikt vanuit…

Komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Carmen heeft een heerlijke vakantie op de…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief