The Jeroen Leenders Experience

Stand-Up Comedy

Meer Cabaret

The Jeroen Leenders Experience is simpel gezegd: een ervaring.
Het begint al bij de plek; U zit gezellig en informeel in Walhalla’s FoyerCafe (aha, dat is dus wat FC betekent!) met andere liefhebbers van Stand Up Comedy en/of experiment.
Comedian Jeroen werkt in dit format niet met afgewerkte grappen, die reeds zijn getoetst op het publiek of thuis zorgvuldig uitgewerkt. Jeroen heeft zich voor de uitdaging gesteld om op te komen met louter ideeën waarvan hij zelf denkt dat deze grappig zouden kunnen zijn of worden.
De Experience ontstaat daardoor altijd in het moment. Het ene moment gaan zijn ideeën nergens naartoe, wat leidt tot chaos en verwarring. Maar op andere momenten ontstaan er wel grappen uit zijn ideeën. Omdat Jeroen zelf ook niet van te voren weet of en wanneer dit zal gebeuren voelt het iedere keer, voor zowel Jeroen als zijn publiek, als een magisch moment wanneer er wel comedy uit voortkomt – los van het feit dat deze momenten dan ook meteen hilarisch zijn.

Jeroen snijdt tijdens de Experience vaak hele serieuze, aanstootgevende en overschouwende onderwerpen aan – onderwerpen waarvan Jeroen vindt dat er over gesproken moet worden, omdat ze doorgaans in de taboe sfeer blijven hangen. En taboes zijn er natuurlijk niet voor niets!
Voor Jeroen is dat wat stand-up comedy in zijn puurste vorm is: het gaat niet om het voorhouden van de (maatschappelijke) spiegel maar om er recht in te kijken, samen met u.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Dolf Jansen laat zijn humeur dit jaar niet beïnvloeden door het nieuws. Zijn Oudejaars 2019…

Iets om u aan vast te klampen als u door de regen weg drijft op…

Cameretten is hét cabaretfestival voor aanstormend cabarettalent. Zónder tv, zónder BN’ers met de handen aan…

Erik van Muiswinkel, de koning van de imitatie (Koefnoen, Kopspijkers), maakt het zich moeilijk. Hij…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief