The Jeroen Leenders Experience

Stand-Up Comedy

Meer Cabaret

The Jeroen Leenders Experience is simpel gezegd: een ervaring.
Het begint al bij de plek; U zit gezellig en informeel in Walhalla’s FoyerCafe (aha, dat is dus wat FC betekent!) met andere liefhebbers van Stand Up Comedy en/of experiment.
Comedian Jeroen werkt in dit format niet met afgewerkte grappen, die reeds zijn getoetst op het publiek of thuis zorgvuldig uitgewerkt. Jeroen heeft zich voor de uitdaging gesteld om op te komen met louter ideeën waarvan hij zelf denkt dat deze grappig zouden kunnen zijn of worden.
De Experience ontstaat daardoor altijd in het moment. Het ene moment gaan zijn ideeën nergens naartoe, wat leidt tot chaos en verwarring. Maar op andere momenten ontstaan er wel grappen uit zijn ideeën. Omdat Jeroen zelf ook niet van te voren weet of en wanneer dit zal gebeuren voelt het iedere keer, voor zowel Jeroen als zijn publiek, als een magisch moment wanneer er wel comedy uit voortkomt – los van het feit dat deze momenten dan ook meteen hilarisch zijn.

Jeroen snijdt tijdens de Experience vaak hele serieuze, aanstootgevende en overschouwende onderwerpen aan – onderwerpen waarvan Jeroen vindt dat er over gesproken moet worden, omdat ze doorgaans in de taboe sfeer blijven hangen. En taboes zijn er natuurlijk niet voor niets!
Voor Jeroen is dat wat stand-up comedy in zijn puurste vorm is: het gaat niet om het voorhouden van de (maatschappelijke) spiegel maar om er recht in te kijken, samen met u.

Wanneer?


vrijdag 24 mei 2019 / 20:30

FC Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Mijn moeder was idolaat van chirurgen. Het leek haar een goed idee als ik chirurg…

Hahahahahahaha lachend het seizoen uit! Nog 1 x de kans op een hilarische avond in…

Onthutsend eerlijk en meedogenloos geestig. Terwijl Trudy en Frans vertellen en zingen over de levens,…

Twee voorstellingen voor de prijs van 1 en de kans om fris jong talent aan…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief