Straattheater Festival Rotterdam

familiefestival

Meer Festival Meer Jeugd Meer Variété

De zomervakantie is bijna voorbij, maar op het Deliplein lijkt het wel een Frans dorpsplein onder de platanen. overal gezellige terrasjes, en overal onverwacht, vrolijk, muzikaal straattheater van de bovenste plank!
Vergeet het nieuwe rooster nog even, stel uw bezoekje aan de schoolcampus nog even uit, en geniet nog een hele dag van een heel fijn feestje!

 

Op zaterdag 24 augustus 2019 kun je op en om het Deliplein in Katendrecht genieten van verrassende acts, fantasievol theater-, dans- en circusvoorstellingen op een bijzonder podium: de straat! Ontdek de straat. De straat leeft. De straat speelt. De straat verrast. De straat verwondert. DE STRAAT IS HET PODIUM. Het festival is gratis en iedereen is welkom.

Enkele highlights zijn: Duo Aramelo: nieuw circustalent brengt de spectaculaire circusvoorstelling Unfolded op de trampoline met heel veel humor. Neo Fanfare 9X13: De voorstelling Les Fauves lijkt op het eerste gezicht uitbundige, vrolijke en kleurrijke voorstelling in een dynamische hotellobby maar onder de oppervlakte liggen mijmerende gevoelens van heimwee en melancholie over dingen die nooit waren op de loer. Geïnspireerd op de kunststroming het fauvisme en de film Grand Budapest Hotel. En Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp in de ‘over the top’ romantische komedie Springtime. Een man en een vrouw hangen aan veren in een stalen constructie. Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.

Wanneer?


zaterdag 24 augustus 2019 / 14:00

Deliplein

Gratis

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

De zomervakantie is bijna voorbij, maar op het Deliplein lijkt het wel een Frans dorpsplein…

Uniek meezingconcert. Gezellig samen zijn, samen eten en samen zingen. Joris Lutz en de Katendrecht…

Schuif aan voor de meezingmosselmaaltijd onder leiding van Joris Lutz. Samen met de Katendrecht All…

Iets om u aan vast te klampen als u door de regen weg drijft op…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief