Straattheater Festival Rotterdam

familiefestival

Meer Festival Meer Jeugd Meer Variété

De zomervakantie is bijna voorbij, maar op het Deliplein lijkt het wel een Frans dorpsplein onder de platanen. overal gezellige terrasjes, en overal onverwacht, vrolijk, muzikaal straattheater van de bovenste plank!
Vergeet het nieuwe rooster nog even, stel uw bezoekje aan de schoolcampus nog even uit, en geniet nog een hele dag van een heel fijn feestje!

 

Op zaterdag 24 augustus 2019 kun je op en om het Deliplein in Katendrecht genieten van verrassende acts, fantasievol theater-, dans- en circusvoorstellingen op een bijzonder podium: de straat! Ontdek de straat. De straat leeft. De straat speelt. De straat verrast. De straat verwondert. DE STRAAT IS HET PODIUM. Het festival is gratis en iedereen is welkom.

Enkele highlights zijn: Duo Aramelo: nieuw circustalent brengt de spectaculaire circusvoorstelling Unfolded op de trampoline met heel veel humor. Neo Fanfare 9X13: De voorstelling Les Fauves lijkt op het eerste gezicht uitbundige, vrolijke en kleurrijke voorstelling in een dynamische hotellobby maar onder de oppervlakte liggen mijmerende gevoelens van heimwee en melancholie over dingen die nooit waren op de loer. Geïnspireerd op de kunststroming het fauvisme en de film Grand Budapest Hotel. En Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp in de ‘over the top’ romantische komedie Springtime. Een man en een vrouw hangen aan veren in een stalen constructie. Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

    De broertjes Herman en Herman hebben dè oplossing voor al het afval in…

Heeft u hem ook in de boekenkast staan? Hét prentenboek der prentenboeken: ‘Over een kleine…

Heeft u hem ook in de boekenkast staan? Hét prentenboek der prentenboeken: ‘Over een kleine…

Cabaretiers proberen hun nieuwe grappen uit en u kunt aan het eind van de avond…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief