The Best Of Fringe

Meer Theater

Het eigenzinnige Amsterdam Fringe Festival komt naar Walhalla met de prijswinnaars van het afgelopen seizoen. Stuk voor stuk spannende en ontroerende voorstellingen van veelbelovend jong talent. Dus, kom fringen en zie twee voorstellingen voor de prijs van één: the best of the best van dit spraakmakende festival! 

En de winnaars zijn…………:

 Song of the Sisters, door de King Sisters
Drie zussen: een performer, een zangeres en een actrice die elkaar feilloos begrijpen in hun geïmproviseerde klanktaal. Wat verbindt en wat vervreemdt hen van elkaar?  Snedige scènes, herkenbaar voor ieder met een broer of zus. Wie ben je met, en wie ben je los van je familie?

FRINGE JURY: “We bewonderen de uitzonderlijke performers en hun sterke samenwerking, die heeft geleid tot een krachtig en ontroerend stuk.”

foto: Moon Saris

Teaser: https://vimeo.com/304136241

Körper, door NEON
Körper bevraagt de onbewuste manier waarop de meesten van ons het leven leiden. We hebben allemaal onze eigen rituelen die ervoor dienen om ons zelfbeeld te bevestigen en ons ego te voeden, maar we stoppen zelden om te kijken waarop we onze keuzes baseren. Wat heeft ons gemaakt tot wie we zijn en wat gebeurt er als je niet aan de verwachtingen van de maatschappij voldoet?

De Volkskrant: “Ontzagwekkend intens danstheater van twee grote talenten.”

De Theaterkrant schrijft over The Best of Fringe: “Het is een prima idee, Best of Fringe Tour. Deze toneelavond maakt duidelijk waar het Fringe Festival voor staat: verrassend theater, door onverwachte makers die echt veel te vertellen hebben.”

Wanneer?


Dit vind je misschien ook leuk:

 

Een jong stel zoekt antwoord op de vraag: Willen we een kind op deze stervende…

Stand-up philosophy | persoonlijk | humor Van Dolron maakt de (dis)balans op van een roerige…

Muziektheater | one-womanshow | eclectisch Stel je voor: Nachtclub Walhalla. Een legendarisch concert in een…

Re:master opera is een groep artiesten uit verschillende disciplines die tussen 2022 en 2024 gezamenlijk…

Wil je op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief