Het Debuut

Rudolphi Producties

Meer Kleinkunst Meer Toneel

Bent u nieuwsgierig naar het theatertalent van de toekomst en wilt u als eerste de pas afgestudeerde makers zien? Dat kan! Het Debuut zet nieuw theatertalent in de schijnwerpers en selecteert voor u de meest in het oog springende voorstellingen van de Nederlandse toneelacademies. Deze nieuwe makers laten u kennismaken met hun verfrissende en beeldende manier van theater maken. Alle zintuigen worden maximaal geprikkeld.
Een avontuurlijke avond met drie korte voorstellingen, waarbij uw gastheer u langs de voorstellingen leidt. Na afloop van de voorstelling kunt u kennis maken met de makers tijdens een nagesprek.

De geselecteerde makers en voorstellingen voor Het Debuut 2019 zijn:

Caro Derkx –  My, Myself and Sir Roger Scruton Toneelacademie Maastricht (Performance) “een meesterlijke politiek-psychologische ideeënthriller die zijn weerga zelfs in het gevestigde theaterveld niet kent.” aldus Marijn Lems in Theaterkrant, ook de jury was onder de indruk.

Arber Aliaj – De zoektocht naar schoonheid RITCS Brussel (Acteeropleiding) Aliaj verraste de jury met zijn sterke intrigerende spel vol verrassende wendingen.

Kathlyn Wuyts – Vaste Grond Amsterdamse Academie voor Theater en Dans (Toneel- en Kleinkunst) Op basis van interviews met de bewoners van een serviceflat in Brugge maakte Wuyts een liefdevolle, intieme vertelling.

 

Extra leuk: Achteraf is er een nagesprek!

Wanneer?


vrijdag 4 oktober 2019 / 20:30

Werkplaats Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Erik van Muiswinkel, de koning van de imitatie (Koefnoen, Kopspijkers), maakt het zich moeilijk. Hij…

Erik van Muiswinkel, de koning van de imitatie (Koefnoen, Kopspijkers), maakt het zich moeilijk. Hij…

Een dichter schrijft een vers en het eten is vers. Ze worden beiden in 7…

BÄR is een voorstelling over één van de meest onwaarschijnlijke liefdes ooit. Een verhaal over…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief