Kompagnie Kistemaker – Missie Marquez Op Weg Naar Het Einde

Meer Toneel

Door een speling van het lot is theatermaker Karlijn Kistemaker onlosmakelijk verbonden met 100 jaar Eenzaamheid van Gabriel García Márquez.  Het werd haar missie om een theatrale vertaling te maken van het wereldberoemde boek van de Colombiaanse schrijver. Een ingewikkelde, magisch realistische, marathon-achtige missie; ga er maar aan staan. Laten we u meteen vertellen: Missie geslaagd! Karlijn maakte met Missie Marquez verpletterende theatervoorstellingen*, en nu komt dan eindelijk de grande finale: Missie Màrquez, de movie.

In deze long shot film (in één take gefilmd) begint Karlijn Kistemaker vol goede moed aan de voltooiing van haar reis door Honderd Jaar Eenzaamheid. Het blijkt een dodemansrit, eentje die in één keer goed moet gaan. Onderweg slaat de twijfel toe en niet veel later ook het noodlot, dat tevens de familie in het boek treft. Om de missie af te ronden moet het boek worden doorgrond, maar tegen welke prijs? Er is echter geen weg terug. Ook niet als je bang bent voor wat er na dat einde komt.

*Het is niet nodig de eerdere delen van Missie Márquez gezien te hebben. Aan het begin van de film word je door lokale gidsen volledig op de hoogte gebracht.

Wanneer?


zondag 12 september 2021 / 15:00

Kleine Walhalla

zondag 12 september 2021 / 15:00

Vanuit Huis

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Door een speling van het lot is theatermaker Karlijn Kistemaker onlosmakelijk verbonden met 100 jaar…

Door een speling van het lot is theatermaker Karlijn Kistemaker onlosmakelijk verbonden met 100 jaar…

Wanneer huilde Ruby voor het laatst? Ze moet er ineens aan denken als ze een…

Het Familiediner (EO) grossiert erin; eeuwenlange ruzies tussen broers en zussen, nichten die elkaar nooit…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief