Laura van Dolron - Liefhebben (livestream)

Omdat Valentijnsdag veel meer is dan romantische liefde

Meer Theaterlezing Meer Toneel

Omdat liefde moet blijven stromen, juist in deze tijden van polarisatie, stroomt Laura van Dolron haar klassieker Liefhebben de wereld in. Live vanuit Kantine Walhalla, op Valentijnsdag.

“Een cadeau” De Standaard

Liefhebben is een broodnodig niet-wetenschappelijk onderzoek naar het enige wat er echt toe doet. In haar hoofd, in haar hart, in haar omgeving en in de wereldgeschiedenis zoekt Rotterdammer Laura van Dolron naar mensen die ons kunnen leren wat liefhebben is.

“De ‘Love Actually’ van het Nederlandse theater.” NRC

“Ik kreeg een miskraam op een moment dat het leek of het mijn laatste kans was, ik schreef deze tekst om mijzelf te troosten… Wat mij troost blijkt veel meer mensen te helpen… ook dat is liefde.”

De koningin van improvisatie hoopt zo een alternatief voor Valentijn te bieden in deze Coronatijden, waar we romantisch uit eten op onze buik kunnen schrijven maar wél vanuit de intimiteit van onze huiskamer deze hoopvolle en troostrijke stand-up philosophy voorstelling kunnen ontvangen als een hart onder de riem.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Extra liefde ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tickets: € 10 | Extra-Liefde Tickets: € 13,50 * 

* Voor € 3,50 extra zorgt Theater Walhalla ervoor dat iemand die een beetje extra liefde nodig heeft de voorstelling gratis kan bekijken: gasten van het Ronald McDonaldhuis Sophia Rotterdam en het Familiehuis Daniël den Hoed, Rotterdamse mantelzorgers, vrijwilligers van de Voedseltuin en gasten van het Katendrechtse Logeerhuis de Buren.
Heeft u zelf een idee welke organisatie hiervoor in aanmerking zou kunnen komen? Laat ons weten waarom via reserveringen@theaterwalhalla.nl.


Valentijnsdiner

Restaurant De Matroos en het Meisje maakt een speciaal Valentijnsdiner waarvan u op 14 februari kunt genieten. Het wordt bezorgd of u kunt het afhalen.
Bestel hier het menu plus uw ticket voor de voorstelling

 

Wanneer?


Dit vindt u misschien ook leuk:

 

Muziek | #Masterclass | #Engagement Welkom bij Elfie’s matinee! Elke laatste zondag van de maand…

Muziek | #Masterclass | #Engagement Welkom bij Elfie’s matinee! Elke laatste zondag van de maand…

Vlijmscherp theater met hiphop over leven aan de onderkant. In een spannende combinatie van rap…

#ZwarteKomedie | #JongeMakers | #Actueel | #Humor “Stelt u zich voor: een grijs wolkendek, schuimende…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief