Tot Het Gaatje Met Boesjans

Meer Cabaret Meer Toneel

De wereld staat in de fik, maar Boesjans geeft niet op. Met frisse moed, goede hoop en zin in het nieuwe jaar storten ze zich op het mooier, leuker en beter maken van de gehele planeet. In minder dan 1,5 uur wordt elke crisis opgelost, het patriarchaat vernietigd, het kapitalisme omvergeworpen, het kabinet vervangen en het festivalseizoen ingehaald. Een mooiere wereld begint bij Boesjans! Gedoemd om te mislukken? Welnee!

 


Boesjans is een comedy-gezelschap bestaande uit spelers, schrijvers en een muzikant. Gewapend met pruiken, snorren en veel absurditeit brengt Boesjans dynamische voorstellingen met snelle sketches en hilarische liedjes, waarin de wonderlijke gedragingen der mensheid op de hak worden genomen.

spelers: Boris van Bommel, Sofieke de Kater, Barry Emond, Anna Keuning | schrijvers: Eva Gouda, Renée Kapitein, Floor van Lissa, Lucas de Waard | muziek & liedteksten: Mattijs Verhallen en Maarten Ebbers | techniek: Shirley Verteeg | publiciteit: Floyd Koster | zakelijke leiding: Jonnie Paling en Merel de Vries | artistieke leiding: Milan Boele van Hensbroek en Matthijs Mahler | campagnebeeld: Floyd Koster

 

Wanneer?


zaterdag 18 december 2021 / 20:30

Werkplaats Walhalla

Dit vindt u misschien ook leuk:

 

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze…

We dromen er allemaal wel eens van toch? Nooit meer vroeg op, nooit meer lunch…

Oude en nieuwe cabaretiers proberen hun nieuwe grappen op u uit. En u kunt later…

De tijd van twijfel is voorbij. De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste…

Wilt u op de hoogte blijven van het programma of nieuwtjes van Walhalla?

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief